Ťažká skupina Tatranu v Lige majstrov

28.07.2005 Celý región

Hádzanári Tatrana Prešov sa v nadchádzajúcej sezóne 2005/2006 predstavia v F-skupine Ligy majstrov, kde budú ich súpermi španielsky BM Ciudad Real, maďarský ...
Hádzanári Tatrana Prešov sa v nadchádzajúcej sezóne 2005/2006 predstavia v F-skupine Ligy majstrov, kde budú ich súpermi španielsky BM Ciudad Real, maďarský MKB Veszprém KC a postupujúci zo zápasu predkola Besiktas Istanbul (Tur. ) - Dinamo Baumit Bukurešť (Rum. ). Rozhodol o tom stredajší žreb v Múzeu histórie Katalánska v Barcelone.

Tatran bol nasadený do tretieho výkonnostného koša, z najlepšieho sa mu ušiel neúspešný finalista z uplynulého ročníka Ciudad Real, z druhého aktuálny maďarský šampión Veszprém a víťatz z dvojice Besiktas Istanbul (Tur. ) Dinamo Baumit Bukurešť (Rum. ).
\"Myslím si, že sme mohli dostať aj prijateľnejších súperov. Finalista Ligy majstrov a majster Maďarska hovoria za všetko. Dobrú úroveň majú určite aj turecké či rumunské mužstvo. V každom prípade budeme mať do činenia s rôznymi hernými štýlmi. Chceme urobiť všetko pre obhájenie pozícií z minulej sezóny. Pri kvalite účastníkov našej skupiny musíme byť realisti, vopred sa však nevzdávamae. Netrúfam si povedať, či postúpi Besiktas alebo Rapid, lebo nemám o nich prehľad. Záležať bude na zložení kádrov oboch mužstiev. Z pohľadu tradície by to mal byť bukureštský klub. To však nemusí byť rozhodujúce, \" tvrdí tréner František Šulc.

Program zápasov F-skupiny:
1. /2. 10.2005: Istanbul/Bukurešť - Ciudad Real, Prešov - Veszprém
8. /9. 10. : Veszprém - Istanbul/Bukurešť, Ciudad Real - Prešov
15. /16. 10. : Veszprém - Ciudad Real, Istanbul/Bukurešť - Prešov
22. /23. 10. : Istanbul/Bukurešť - Veszprém, Prešov - Ciudad Real
5. /6. 11. : Ciudad Real - Istanbul/Bukurešť, Veszprém - Prešov
12. /13. 11. : Ciudad Real - Veszprém, Prešov - Istanbul/Bukurešť
 

Vyberte región